Máté Gergely 2025. 02. 07. Team building
Február 4-én céges rendezvény keretében egy különleges borkóstolóval zártuk a napot, ahol a Kősziklás Borászat mutatta be a Neszmélyi borvidék borait.
A borászat 9 különböző borát kóstolhattuk végig, melyek szépen bemutatták a helyi szőlőfajták és az egyedi termelési módszerek különleges egyensúlyát így az este új felfedezést tartogatott a borkedvelők számára.
A borok mellé a Boldog Helen Klub változatos sajtválogatása került az asztalokra. A sajtok minőségi és a helyi alapanyagok felhasználásával készültek, és tökéletesen harmonizáltak a borokkal. A kóstoló során mindenki kedvére válogathatott a különböző ízekből: a füstölt, érlelt és krémes sajtok közül.
A sajtokat és a borokat a Gólyafészek Kenyerező finom, olívaolajjal és friss fűszerekkel készült házi készítésű focaccia és grissini kovászos termékei tették teljessé.
A borok, sajtok és kenyérkísérők izgalmas párosítása igazán maradandó élményt nyújtott a rendezvény résztvevőinek.